Bli partner i dag!

Som GWAF-partner er du med på å gi Grow With a Future en forutsigbar inntekt. Dette gjør oss i stand til å kunne planlegge og investere mer langsiktig. Du velger selv hvor mye du ønsker å støtte oss med i måneden.

Hva bidrar du til?                                                                                                               Som GWAF-partner støtter du byggingen av Kalongo kompetansesenter. Senteret består i dag av tre bygg som KWOP ønsker å ta i bruk fra januar 2016.IMG_4398 

I to av byggene skal det bli sovesaler. Ett for jentene og ett for guttene. Det tredje huset skal brukes til lek, læring og kompetanseheving for både de involverte i KWOP og for lokalsamfunnet for øvrig.  KWOP ønsker også å bruke det tredje huset som grendeskole for de aller minste barna i lokalsamfunnet. Målet med dette er å redusere skolevei og utgifter til skolepenger for de minste barna i KWOP. Tanken er at andre små barn i Kalongo også skal få gå på grendeskolen, men at disse må betale en liten sum skolepenger som kan finansiere lærere og skolemateriell. På denne måten kan KWOP både spare penger på skolegang, og forhåpentligvis genere inntekter gjennom betaling fra noen av elevene.

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli GWAF-partner i dag. Da mottar du også et velkomstbrev med mer info.

Ønsker du heller å gi en engangsgave, er du hjertelig velkommen til å gjøre det. Sett da inn ønsket beløp på GWAF sin konto: 4280 13 30309.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message