Med hjerte for Kalongo

Her kommer en strålende nyhet til dere!

I år er vi i Grow With a Future så heldige å få samarbeide med Hjerteromfestivalen. Festivalen holdes fra 26.-28. mai i Fetsund, og Ole Paus er blant artistene som spiller.

Den meningsfylte festivalen drives på frivillig basis der alt overskuddet går til lokale og internasjonale formål, ifølge arrangørens Facebook-side. GWAF er et av disse formålene som vil motta pengestøtte. Derfor vil vi jobbe for å få med så mange som mulig på festival og hjelpe til og selge billetter.

Vi gleder oss til å samarbeide med Hjerteromfestivalen, og håper at så mange som mulig vil ta seg tid til å komme på en eller flere av festivaldagene. Det blir musikk for enhver smak – både soul-aften, konsert med Sandra Lyng og Ole Paus med support.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i billetter. Lurer du på hvor Fetsund ligger? Du kommer deg dit på under 20 minutter med tog fra Oslo.

KAlongo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *