Årsmøte i GWAF

I går hadde vi i GWAF årsmøte her i Oslo!                                                                         Og vi kan allerede nå si at 2016 blir et spennende år. Vekst, musikk og skole er viktige stikkord i året som kommer. Innvielse av KCC som grendeskole, basar og spennende kampanjer er noe av det som i går kom på plass i årsplanen. I tillegg har vi et kjempegøy samarbeid på gang som dere snart får vite mer om!

Nedenfor kan dere se siste oppdateringer fra Kalongo og byggingen.

SAM_3876

Her installeres vinduer og dører rett før jul.
Foto: KWOP

SAM_3799

Latrinene har også kommet opp.
Foto: KWOP

SAM_3829

Mye av tomten rundt KCC brukes til dyrking.
Her ser dere litt av bønneåkeren.
Foto: KWOP

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *